Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na kořeněné pickles z červené řepy a ředkviček | recept

Jak na kořeněné pickles z červené řepy a ředkviček | recept

Tenké plátky sladké červené řepy se stejně tenkými plátky řízných ředkviček i ostrého česneku, které jsou vedle sebe do sklenice vyskládané a společně v kořeněném sladkokyselém nálevu proleželé, jsou fantastiky šťavnatou, i po krátkém kvašení stále křupavou, kořeněnou zeleninovou pochoutkou, dokonalou zejména k pečenému či grilovanému kuřecímu masu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jiří (neověřeno) | So, 04/15/2023 - 19:19

PICKLES JE ZKVAŠENÁ ZELENINA NE S OCTEM. To co uvádíte je normální naložená zelenina.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.