Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na malinové gazpacho | recept

Jak na malinové gazpacho | recept

Malinové gazpacho | recept. Gazpacho je španělská studená polévka. Existuje mnoho variant, jejichž základem bývají vyzrálá rajčata. Podle následujícího receptu si připravíte netradiční gazpacho, jehož hlavní složkou jsou maliny, které jsou doplněny klasickými rajčaty. Princip gazpacha spočívá v tom, že zeleninu (v našem případě zeleninu a ovoce) marinujete alespoň den v zálivce z oleje a octa. Když se zelenina nasaje, je třeba ji rozmixovat. Tato studená polévka se může podávat samotná či místo salátu. Skvělá je i jako osvěžující doplněk grilovačky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.