Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na nadýchanou jáhlovou kaši | recept

Nadýchaná jáhlová kaše | recept. Jáhly jsou výborná, avšak docela opomíjená obilovina. Jsou přirozeně bezlepkové a můžeme je použít namísto rýže jako přílohu, přidat do salátů nebo na přípravu sladkého jáhelníku. Tato jáhlová kaše je nadýchaná jako obláček, s lahodnou chutí jablek se skořicí. Vyšlehaný sníh nejen, že způsobí lahodnou strukturu, ale také navýší obsah kvalitních bílkovin v této kaši.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Šebi Osmanský (neověřeno) | Pá, 07/26/2019 - 00:55

Moc díky za super návod, občas tedy kupuji tu v krabici, ale domácí bude mnohem lepší. Přikládám ke svému jménu odkaz na leták Albert, kde se ta jáhlová kaše nachází, zrovna je ve slevě. Doporučuji zkusit, když není času nazbyt.

Další zajímavé články