Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na pečené ředkvičky s fetou | bezmasý recept

Jak na pečené ředkvičky s fetou | bezmasý recept

Jak na pečené ředkvičky s fetou | bezmasý recept. Pikantní a barevně pestré ředkvičky jsou, co se týče pečení, méně využívaným druhem zeleniny, přitom ale naprosto dokonalým. Právě pečením totiž ztratí svou štiplavost, namísto níž vystoupí jemná nasládlost, která se v kontrastu se slaným sýrem a výrazným balzamikem postará o oslňující teplý salát či netradiční a velice chutnou zeleninou přílohu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.