Jak na svatomartinskou husu s červeným zelím | recept
Svátek svatého Martina se každým rokem slaví 11. listopadu, k těmto oslavám neodmyslitelně patří svatomartinská husa. Vyzkoušejte si připravit pečenou husu s lahodnou omáčkou a červeným zelím podle receptu od Majkla. V tomto receptu se k pečené huse podávají chlupaté knedlíky. Podrobný postup, jak připravit vynikající svatomartinskou husu, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Vařte S Majklem. Dozvíte se také, jak husu připravit, aby byla krásně šťavnatá. Všechny potřebné ingredience naleznete pod videem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct husu po staročesku | recept
Pečená husa po staročesku | recept. Husa je odedávna slavnostním posvícenským pokrmem. Na podzim byly husy již vykrmeny, a tak se často husí pečínka p…
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni | recept na tradiční zbojnickou roládu. Zbojnická roláda je jednoduchá úprava hovězího masa. Je to vlastně závi…
Jak připravit domácí prejt
Dnešní recept se rozhodně nedá považovat za zdravé jídlo, ale občas si dopřát třeba domácí prejt nikomu neuškodí. Prejt byl mojí nejoblíbenější zabíja…
Jak upéct kuře s kopřivovou nádivkou
Kuře s kopřivovou nádivkou | recept. Kuře s nádivkou z kopřiv je typické jarní jídlo. Jeho přípravu si předem naplánujte, budete potřebovat mladé výho…
Jak připravit kuře na citronech | recept
Kuře na citronech | recept. Jestliže si chcete připravit kuřecí maso s trochu netradičnější chutí, určitě vyzkoušejte následující recept na…