Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na švýcarský kroucený chléb s olivami | recept

Švýcarský kroucený chléb s olivami | recept. Vláčná a nadýchaná střídka, křupavá kůrka a jemně sladkokyselá chuť oliv. To je výborný švýcarský chléb. Tajemství tohoto tradičního pečiva spočívá v 13 hodinovém kynutí a úpravě těsta kroucením. Díky dlouhému kynutí se v mouce odbourá kyselina fytová a chléb je tak daleko lépe stravitelnější. Jeho příprava není složitá, jen vyžaduje trochu plánování a trpělivosti. Pojďme si jej spolu upéct doma.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Tonja (neověřeno) | Ne, 07/25/2021 - 22:03

Upekl jsem přesně podle receptu, povedl se. Chléb je velmi dobrý.

Další zajímavé články

Jak upéct ořechový chléb | recept
Ořechový chléb | recept. Pečení domácího chleba je zábava a peče ho spousta lidí, stačí zabrousit do některých internetových diskusí. Také jste této „…