Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na vánoční medové sušenky s černorybízovou marmeládou | recept

Vánoční medové sušenky s černorybízovou marmeládou | recept. Recept na medové sušenky je velice jednoduchý a přitom efektní. Těsto připomíná těsto perníkové a díky marmeládě z černého rybízu získají sušenky výraznou a specifickou chuť. Správně skladované sušenky vydrží i několik týdnů, navíc se časem rozleží a chutnají ještě lépe. Pokud sušenky nesníte přes vánoční svátky, můžete si je vzít ještě v novém roce ke svačině.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.