Jak na zeleninové omáčky ze srpnové úrody paprik, rajčat, cuket a jiných dobrot
Srpnová zahrada nabízí bohatou úrodu čerstvé zeleniny – zrají šťavnatá rajčata, masité papriky, křehké cukety i lilky. Právě teď je ideální čas využít je na přípravu domácích zeleninových omáček, které se hodí k těstovinám, masu, rýži i jako základ pro další jídla. Níže najdete 4 jednoduché recepty na chutné a zdravé omáčky, které můžete využít ihned nebo si je zavařit na zimu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit a zavařit do zásoby domácí boloňskou omáčku | recept
Jak uvařit a zavařit do zásoby domácí boloňskou omáčku | recept. Rajčatová sezóna se pomalu blíží ke konci a na keřících pořád zbývají desítky dozrálý…
Jak uvařit ostré špagety s cuketou a salámem | recept
Ostré špagety s cuketou a salámem | recept. Následující recept patří k našemu rodinnému stříbru. Jedná se o variaci na rajčatovou omáčku na špagety. P…
Jak uvařit masové knedlíčky se špagetami | recept na těstoviny
Jak uvařit masové knedlíčky se špagetami | recept na těstoviny. Dnes si podle našeho návodu můžete uvařit těstoviny s omáčkou z rajčat a masovými koul…
Jak udělat rajčatovou omáčku | recept
Tipy na rajčatovou omáčku pro kuchařské začátečníky. Rajčatová omáčka nemusí nutně být tou „rajskou“, která českého strávníka provází od mateřské škol…
Jak připravit poctivou šípkovou omáčku
Šípková omáčka patří mezi tradiční poklady české kuchyně. Její příjemně nasládlá chuť, jemná kyselost a výrazné aroma z ní dělají ideální doplněk ke z…




