Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na zeleninové omáčky ze srpnové úrody paprik, rajčat, cuket a jiných dobrot

Srpnová zahrada nabízí bohatou úrodu čerstvé zeleniny – zrají šťavnatá rajčata, masité papriky, křehké cukety i lilky. Právě teď je ideální čas využít je na přípravu domácích zeleninových omáček, které se hodí k těstovinám, masu, rýži i jako základ pro další jídla. Níže najdete 4 jednoduché recepty na chutné a zdravé omáčky, které můžete využít ihned nebo si je zavařit na zimu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat rajčatovou omáčku | recept
Jak udělat rajčatovou omáčku | recept
Tipy na rajčatovou omáčku pro kuchařské začátečníky. Rajčatová omáčka nemusí nutně být tou „rajskou“, která českého strávníka provází od mateřské škol…
šípková omáčka
Jak připravit poctivou šípkovou omáčku
Šípková omáčka patří mezi tradiční poklady české kuchyně. Její příjemně nasládlá chuť, jemná kyselost a výrazné aroma z ní dělají ideální doplněk ke z…