Přejít k hlavnímu obsahu

Jak nahradit cukr při pečení

Jak nahradit cukr při pečení

Jak nahradit cukr při pečení | rady a tipy. Klasický bílý cukr rozhodně neprospívá našemu zdraví. S cukrem roste touha po dalším sladkém. Bohužel s sebou nenese žádná pozitiva. Jedná se pouze o tzv. prázdné kalorie (hodně energie a žádné živiny), které akorát způsobují přírůstek tukové hmoty a zvyšují riziko civilizačních chorob. Pokud si nechceme odepřít sladké, můžeme cukr nahradit. Jaké varianty jsou ty vhodné, a které nikoliv?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zdravěji sladit
Jak zdravěji sladit
Jak zdravěji sladit | tipy. Sladké máme rádi skoro všichni a i ten, kdo si zrovna nepotrpí na cukrovinky, potřebuje sladkou složku jídla – třeba v pod…
Jak zdravě zahušťovat
Jak zdravě zahušťovat
Jak zdravě zahušťovat | rady a tipy. Pokud se snažíte zdravě vařit a upravit svou hmotnost, typická česká kuchyně plná mouky není ideálním řešením. Ex…
Jak využít rostlinné proteiny
Jak využít rostlinné proteiny
Jak využít rostlinné proteiny | rady a tipy. Pod pojmem práškový protein si možná představíte cosi nezdravého používaného v posilovnách. Ros…
Jak připravovat bylinkové čaje
Jak připravovat bylinkové čaje
Bylinkové čaje: druhy, způsob přípravy a míchání směsí. Bylinkové čaje lidé nepijí jen z léčebných důvodů. Někdo zařazuje bylinkové čaje mezi své nápo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.