Jak nahradit cukr při pečení
Jak nahradit cukr při pečení | rady a tipy. Klasický bílý cukr rozhodně neprospívá našemu zdraví. S cukrem roste touha po dalším sladkém. Bohužel s sebou nenese žádná pozitiva. Jedná se pouze o tzv. prázdné kalorie (hodně energie a žádné živiny), které akorát způsobují přírůstek tukové hmoty a zvyšují riziko civilizačních chorob. Pokud si nechceme odepřít sladké, můžeme cukr nahradit. Jaké varianty jsou ty vhodné, a které nikoliv?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zdravěji sladit
Jak zdravěji sladit | tipy. Sladké máme rádi skoro všichni a i ten, kdo si zrovna nepotrpí na cukrovinky, potřebuje sladkou složku jídla – třeba v pod…
Jak připravit dietní ovesné cookies | recept
Dietní ovesné cookies | recept. Chcete si připravit něco sladkého a zároveň dietního? Vyzkoušejte dietní ovesné cookies podle našeho receptu. Jsou vyr…
Jak zdravě zahušťovat
Jak zdravě zahušťovat | rady a tipy. Pokud se snažíte zdravě vařit a upravit svou hmotnost, typická česká kuchyně plná mouky není ideálním řešením. Ex…
Jak využít rostlinné proteiny
Jak využít rostlinné proteiny | rady a tipy. Pod pojmem práškový protein si možná představíte cosi nezdravého používaného v posilovnách. Ros…
Jak připravovat bylinkové čaje
Bylinkové čaje: druhy, způsob přípravy a míchání směsí. Bylinkové čaje lidé nepijí jen z léčebných důvodů. Někdo zařazuje bylinkové čaje mezi své nápo…