Přejít k hlavnímu obsahu

Jak poznat čerstvé ředkvičky

28. Listopad 2012

Tip od šéfkuchaře. Česrtvé ředkvičky jsou poměrně malé, čím je větší, tím více obsahuje vody, a pak nemá výraznou chuť. Ředkvičky by na dotek mělý být tvrdé.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…
Jak poznat celozrnné pečivo
Od pradávna se jedly různé kaše, placky a chleby z celých zrn, tedy celozrnné. Až moderní doba přinesla mouku bílou, zbavenou obalových částí zrna, kt…
Jak poznat a koupit kvalitní olivový olej
Olivový olej obsahuje mnoho nejrůznějších látek prospěšných našemu zdraví. Určitě vás nepřekvapí, že čím je olej kvalitnější, tím více žádoucích látek…
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak koupit zralou dýni | rady
Jak koupit zralou dýni | rady. Každý podzim jsou obchody a prodejci se zeleninou zavaleni charakteristickými obřími oranžovými plody. Dýňová polévka n…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.