Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit Beluga salát se zeleninou a balkánským sýrem | recept

Jak připravit Beluga salát se zeleninou a balkánským sýrem | recept

Jak připravit Beluga salát se zeleninou a balkánským sýrem | recept. Beluga je černá čočka, která svůj název „podědila“ po kaviáru, drobnými zrnky i barvou ho totiž připomíná. Beluga je takovým luxusem mezi luštěninami. Nenadýmá, nemusí se předem namáčet a při vaření se nerozvaří. Naprosto ideální právě do salátů. V případě tohoto salátu je její nasládlá, jemně oříšková chuť vyvážená slaným sýrem a výraznými sušenými rajčaty. To vše, doplněné zeleninou, podtržené čerstvou petrželkou a sladkokyselou zálivkou, vytvoří pokrm veskrze luxusní.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.