Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit brokolicovo–pórkový krém (polévku)

Jak připravit brokolicovo–pórkový krém (polévka)

Jak připravit brokolicovo–pórkový krém anebo pórkovo-brokolicový? To už je na samotném kuchaři, jelikož stačí zaměnit množství pórku a brokolice a rázem je z polévky, polévka jiná. Ovšem barva zůstane stále stejná. Pro ty, kteří jedí převážně očima je barva polévky nešťastně zelená. Nedejte se ale odradit a vyzkoušejte! Je tak dobrá, že už Vám barva nebude přítěží.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.