Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit bulharský salát s vepřovým masem | receptura z Norem studené kuchyně

Jak připravit bulharský salát s vepřovým masem | receptura z Norem studené kuchyně

Bulharský salát s vepřovým masem je upravená receptura z Norem studené kuchyně vydané v roce 1958. Receptura je uvedena pod číslem 0527. Všechny složky jsou zachovány, jen množství jsem upravila na desetinu. Přece jen salát ze 3 kilogramů masa je na běžnou domácnost trochu moc. Salát je výborný, doporučuji přidat feferonku, aby byl ještě pikantnější. Myslím si, že maso by šlo nahradit dobrou uzeninou, ale to už nechám na vás.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.