Jak připravit chutnou a voňavou bramborovou musaku – recept
Nechce se vám vymýšlet složité jídlo a rádi byste něco, co je relativně levné a rychle hotové? Pak vyzkoušejte bramborovou musaku s mletým masem. Toto jídlo, které pochází z oblasti Balkánu a často jej vidíme v řecké alternativě, našlo mnoho příznivců po celém světě a většina z těch, kteří jej ochutnají, si jej zamiluje.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept. Řecká kuchyně je založena na čerstvých ingrediencích a značném množství zeleniny a bylinek. Pravá řecká musaka je toho důk…
Jak na pomalu pečenou vepřovou plec na černém pivu – ideální prosincové jídlo
Prosinec je čas, kdy se tělo i duše touží zahřát. Venku bývá mrazivo, dny krátké a večery dlouhé – ideální chvíle na vydatné jídlo, které provoní celý…
Jak připravit výtečné lasagne jako od italské nonny
Lasagne jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů italské kuchyně – šťavnaté vrstvy těstovin, aromatické boloňské omáčky, jemného bešamelu a rozpečeného s…
Jak připravit pečenou vepřovou plec na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem
Klasika, která nikdy nezklame. Skvěle se hodí na slavnostní oběd ke Dni otců – voňavé maso, poctivý výpek, domácí špenát a knedlík, co zasytí. A hlavn…
Jak ugrilovat vepřový bůček?
Bůček je bezesporu skvělé jídlo, když víme, jak na něj. A to se pak "olizují" mladí i staří, ženy i muži. Stačí k němu pak podat pár skvělých delikate…





