Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit cuketové „bramboráky“ plněné hermelínem | recept

Cuketové „bramboráky“ plněné hermelínem | recept. Sezóna cuket je právě v plném proudu a možná již nevíte, co dobrého si z cukety připravit. Nabízíme Vám proto recept na cuketové „bramboráky“, které jsou pro ozvláštnění plněné hermelínem a místo velkého množství mouky jsou použity ovesné vločky. Postup přípravy naleznete v následujících odstavcích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit cuketovou frittatu | recept
Cuketová frittata | recept. Úroda cukety bývá často větší, než dokážete spotřebovat. Existuje mnoho způsobů, jak ji zpracovat a ještě více receptů na…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.