Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí jablečný sirup z čerstvého jablečného moštu

Dozrávání jablek, jejich uskladnění příp. zpracování je aktuálně starostí mnoha zahrádkářů. V případě, že máte jablek dostatek, nechcete je „jen“ zavařovat nastrouhané, dělat jablečné pyré nebo je používat třeba do buchet, můžete z nich udělat výborný jablečný sirup. Než aby jablka, která padají a nejsou příliš dobrá na uskladnění na zimu, shnila, raději je použijte právě na sirup. Příprava je jednoduchá a zvládne ji každá zapálená žena nebo muž. A máte-li oblíbené aroma, můžete si jej i hezky doplnit o něj.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak vyrobit jablečný mošt | recept
Jak vyrobit jablečný mošt | recept
Jablečný mošt | recept. Jablka jsou snad našim nejznámějším ovocem. Existuje jich veliké množství druhů, velikostí, chutí i barev. Snad každý zahrádká…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.