Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit dušenou vepřovou plec v zelí

Jak připravit dušenou vepřovou plec v zelí

Jak připravit dušenou vepřovou plec v zelí | recept na dušené vepřové se zelím. Vepřové ramínko dušené v zelí s bílou omáčkou je recept na hodně netradiční pokrm, který byl před třiceti lety uveřejněn v sešitu domácího hospodaření.  

A protože stále zkouším něco nového uvařit, odhodlala jsem se zkusit i tohle. Někomu chutnalo, někomu méně. Výhrady se týkaly dušeného zelí. Přece jen bylo měkčí než obvykle, ovšem masu dodalo velmi dobrou chuť. Pokud by pro vás bylo zelí na talíři v kombinaci s omáčkou nepřijatelné, jednoduše ho nedávejte. Maso (uvařené v zelí) s omáčkou a bramborem chutnalo všem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.