Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit dýňové noky zapečené po toskánsku | recept

Jak připravit dýňové noky zapečené po toskánsku | recept

Jak připravit dýňové noky zapečené po toskánsku | recept. Domácí dýňové noky jsou zdravější a chutnější alternativou kupovaných bramborových noků. Připravují se z pečené dýně (hodí se např. hokkaido, máslová či muškátová dýně) a využijete je jako přílohu k mnoha pokrmům. V následujícím článku vám představíme recept, který vaše chuťové buňky potěší ještě více – dýňové noky zapečeme po toskánsku – tedy s rajčaty, listovým špenátem, sýrem a dalšími ingrediencemi. Nebojte se jídlo pořádně ochutit čerstvými či sušenými bylinkami – zde se přímo nabízí použití bazalky, oregana, šalvěje, rozmarýnu či tymiánu. Pokrm je možné připravit jako vegetariánský, případně přidat slaninu či ještě lépe pancettu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.