Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit falafel | recept na smažené cizrnové karbanátky

Falafel | recept na smažené cizrnové karbanátky. Falafel je zdravý luštěninový pokrm, který pochází z Egypta a konzumuje se zejména na Středním východě a v severní Africe. Jedná se o smažené cizrnové kuličky či karbanátky, jež se nejčastěji konzumují v pita chlebu se salátem, připravit si k nim však můžete libovolnou přílohu podle Vaší chuti. Cizrna se před použitím nevaří, recept na falafel je proto (mimo máčení cizrny a odpočívání těsta) velmi rychlý a jednoduchý.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.