Jak připravit filé na vánoční stůl: jednoduchý, ale výborný recept
Filé bývá během Vánoc někdy opomíjené – přitom jde o lehčí a svěží alternativu k tradičnímu smaženému kaprovi. Dá se připravit rychle, chutně a ve slavnostní podobě, která na vánoční tabuli rozhodně nezapadne. Výhodou je i to, že rybí maso je jemné, bez kostí a vhodné i pro děti nebo ty, kteří se kapra obávají.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit filet z lososa se zapečenými brambory | rychlé recepty
Jak připravit filet z lososa se zapečenými brambory | rychlé recepty. Ryby bychom měli zařazovat do stravování co nejčastěji. Odborníci na výživu dopo…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak udělat domácí rybí salát | recept
Rybí salát | recept. Na domácí rybí salát dobře zužitkujeme části ryb, které zbyly po filetování nebo méně kvalitní části kapra od ocasu. Na rybí salá…
Jak a proč zařadit lososa do jídelníčku | + recept
Jak a proč zařadit lososa do jídelníčku | + recept. Losos patří mezi dravé tažné ryby, migruje na dlouhé vzdálenosti a střídá slané moře a sladko…
Jak připravit kapra po sečuánsku | nejlepší recept na kapra
Jak připravit kapra po sečuánsku | nejlepší recept na kapra. Pokud chcete vyzkoušet netradiční úpravu kapra (klidně můžete zvolit i jiný druh ryby), m…




