Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept

Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept

Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nejlepší je svíčková nebo roštěnky (vzhledem k ceně připravuji podle tohoto receptu maso z hovězí kýty). Nemusíte se bát většího množství přidaného vína, alkohol se odpaří a zbyde jenom typická chuť. Proto minutku mohou i děti. Vyzkoušejte si připravit hovězí maso na červeném víně, určitě vám bude chutnat. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.