Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit hrušky ve slanině: jednoduchá, ale působivá pochoutka

huršky ve slanině

Hrušky a slanina mohou na první pohled působit jako neobvyklá kombinace, ale ve skutečnosti jde o jedno z nejharmoničtějších spojení sladké a slané chuti. Sladká šťavnatost hrušek se dokonale doplňuje s lehce kouřovým tónem opečené slaniny. Díky tomu vzniká elegantní, rychlé a velmi atraktivní jídlo, které se hodí jako předkrm, lehká večeře nebo pohoštění pro návštěvu. Pokud se doplní o svěží rukolový salát se sýrem, vznikne vyvážený talíř, který zaujme na první ochutnání.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.