Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jehněčí kolínka na červeném víně | recept

21. Únor 2012

Jehněčí kolínka na červeném víně recept. Máte rádi netradiční recepty? Pokud ano, bude vás zajímat recept na přípravu skvělých jehněčích kolínek s červeným vínem. Nebojte se, recept je sice malinko složitější, ale jeho přípravu hravě zvládnete. Stačí se jen pozorně dívat, připravit si všechny potřebné ingredience a pustit se do díla.

Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat skopovou pečeni | recept
Jak udělat skopovou pečeni | recept. Skopové maso podáváme na vyhřátých talířích a horké, protože skopový lůj rychle stydne a tuhne již při pokojové t…
Jak udělat jehněčí žebírka | recept
Jak udělat jehněčí žebírka | recept. Jehněčí maso patří mezi tradiční pokrmy ve většině zemí Evropy, jelikož ovce se zde chovají už jedenáct tisíc let…
Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept. Řecká kuchyně je založena na čerstvých ingrediencích a značném množství zeleniny a bylinek. Pravá řecká musaka je toho důk…
Jak udělat skopové žebírko | recept
Jak udělat skopové žebírko | recept. Skopové žebírko je ideální na zahradní slavnost. Na grilování můžete použít skopová žebra nebo skopové…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.