Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit marinovaný lilek (baklažán)

Jak připravit marinovaný lilek (baklažán)

Jak připravit marinovaný lilek (baklažán) | recept na vynikající pokrm z lilku. Marinované lilky jsou oblíbenou pochoutkou v jižní Evropě, zejména Řecku a Itálii. Plody lilku se již běžně objevují na pultech obchodů a vzhledem k teplému počasí posledních let je mnozí zahrádkáři úspěšně pěstují. Receptů na jejich zpracování najdete v médiích spoustu, stačí si jen vybrat. Vyzkoušela jsem následující italský recept a byla s ním velmi spokojena. Proto se o něj podělím s vámi, přečtěte si nový článek.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.