Jak připravit maso na dýni Hokkaidó? Výživné jídlo, jednoduché a plné chuti
Dýně hokkaidó je nejen krásně oranžová a příjemně nasládlá, ale také velmi univerzální. Skvěle se hodí k masu – přirozeně ho zjemní, dodá mu šťavnatost a doladí pokrm jemnou oříškovou chutí. Maso na dýni hokkaidó je ideální volbou na podzimní i zimní stůl, ale s trochou fantazie si ho můžete dopřát po celý rok.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit vepřové kostky s dýní a čerstvým mangoldem | recept
Jak uvařit vepřové kostky s dýní a čerstvým mangoldem | recept. Snadný, rychlý a nepříliš známý recept na maso se zeleninou je jedním ze způsobů, jak…
Jak upéct neodolatelný dýňový koláč | recept
Neodolatelný dýňový koláč | recept. Dýně Hokkaidó je všestranně použitelná, její dužina totiž není vodnatá, ale pevná, navíc látky v ní…
Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Jak na lahodný dýňáček se sušeným ovocem, ořechy a bílou čokoládovou polevou | recept
Jak na lahodný dýňáček se sušeným ovocem, ořechy a bílou čokoládovou polevou | recept. Tento úžasně rychlý a jednoduchý litý koláč ze sytě oranžového…
Jak upéct slané dýňové muffiny s balkánským sýrem, bylinkami a sezamovými semínky
Jak upéct slané dýňové muffiny s balkánským sýrem, bylinkami a sezamovými semínky. Sytě oranžová a příjemně nasládlá dýně tyto šťavnaté muffiny nejenž…