Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pečeného kapra na víně se žampiony | recept

22. Prosinec 2015

Patříte-li mezi milovníky kapra a rádi byste vyzkoušeli i něco jiného, než jen klasicky obalovaného kapra, pak určitě zhlédněte následující videorecept na pečeného kapra na víně se žampiony. Příprava pečeného kapra je snadná, jistě ji zvládne i méně zkušený kuchař či kuchařka. Na pečeného kapra budete potřebovat tyto suroviny: cibule, filety z kapra, žampiony, máslo, bílý pepř, sůl, bílé víno, voda. Přejeme vám dobrou chuť.

Autor: chiquita
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak a čím si provonět Vánoce
Vánoce, to jsou nejen dárky pod stromečkem, kapr na talíři a příjemná vůně jehličí, ale i jiné vůně, které jsou s Vánocemi spjaté. Například nelze pom…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.