kapr
Nejnovější články v kategorii
Poradíme, jak jednoduše zbavit kapra kůže. Kuchař Petr Stupka, který patří mezi odborníky na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb, nedoporučuje stahov…
Kapr je tradiční česká vánoční ryba. Když kapra usmrtíte, je třeba jej správně naporcovat, abyste z něj toho připravili co nejvíce. Jak kapra naporcov…
Vánoce jsou ve znamení hodování, zejména bramborový salát a vánoční ryba - kapr jsou neodmyslitelnou součástí Božího hodu. Pokud jste zvládli kapra us…
Vánoce jsou svátky pohody a klidu. Pro některé však zabíjení kapra moc velkou pohodou není. Nejen samotné zabití, ale zbavení šupin a následné porcová…
Vánoční recept na kapra přesně pro vás? Kromně klasického trojobalu si můžete na Vánoce udělat kapra netradičně. Vánoční variace na smaženého kapra se…
Recept na smažené kapří hranolky. Tuto třeboňskou specialitu připravíte z filetů kapra, soli, sladké papriky, česneku, kmínu, mletého zázvoru, slané s…
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Pomazánka z rybího filé | recept. Pomazánka z rybího filé se hodí, když musíte zužitkovat plátky přírodně pečených ryb, na které už nikdo nemá chuť. P…
Patříte-li mezi milovníky kapra a rádi byste vyzkoušeli i něco jiného, než jen klasicky obalovaného kapra, pak určitě zhlédněte následující videorecep…
Porcování kapra do takzvané podkovy před samotnou tepelnou úpravou, je nejideálnější. Z podkovy si pak snadno připravíme pro konzumaci nejvhodnější fi…