Přejít k hlavnímu obsahu

kapr

Jak udělat kapra po staročesku | recept
Jak udělat kapra po staročesku | recept. U nás se chová několik druhů kapra. Je to hlavně kapr obecný šupinatý, jehož celé tělo pokrývají šupiny. Kapr…
Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…

Nejnovější články v kategorii

Poradíme, jak jednoduše zbavit kapra kůže. Kuchař Petr Stupka, který patří mezi odborníky na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb, nedoporučuje stahov…
Kapr je tradiční česká vánoční ryba. Když kapra usmrtíte, je třeba jej správně naporcovat, abyste z něj toho připravili co nejvíce. Jak kapra naporcov…
Vánoce jsou ve znamení hodování, zejména bramborový salát a vánoční ryba - kapr jsou neodmyslitelnou součástí Božího hodu. Pokud jste zvládli kapra us…
Vánoce jsou svátky pohody a klidu. Pro některé však zabíjení kapra moc velkou pohodou není. Nejen samotné zabití, ale zbavení šupin a následné porcová…
Porcování kapra do takzvané podkovy před samotnou tepelnou úpravou, je nejideálnější. Z podkovy si pak snadno připravíme pro konzumaci nejvhodnější fi…
Subscribe to kapr
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.