Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit přepuštěné máslo | recept

13. Březen 2012

Není máslo jako máslo. Inspirujte se kuchyní našich praprababiček, které neměly lednice a nemohly máslo skladovat v chladu. Díky tomuto videu se naučíte se připravit přepuštěné máslo – budete velmi mile překvapeni jeho výtečnou chutí.

Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit ghí
Ghí | postup přípravy. Ghí je indický název pro tzv. přepuštěné máslo. I u nás je tato úprava másla tradičně používaná. Připravuje z kravského másla a…
Jak zpracovat houbu Špičku obecnou
Letos je mimořádně příznivé počasí a tak v hojné míře roste mnoho druhů hub. Nemusíte ani chodit do lesa, houbička, kterou vám chci představit a nabíd…
Jak zpracovat třešně
Sezóna třešní je již v plném proudu, a pokud jste se jich již dosyta najedli v syrovém stavu či v bublanině, jistě přemýšlíte, jak zbýv…
Jak využít muškátový oříšek a květ
Muškátový oříšek i muškátový květ jsou druhy koření, které se u nás využívají zejména při přípravě nádivek, paštik nebo třeba bešamelu. Jedná se o čás…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.