Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit roštěnku "na minutku" na cibuli s pečenými novými bramborami | recept

Roštěnka "na minutku" na cibuli | recept. Minutková příprava hovězího masa se zdá být složitá a především nejistá. Ale pokud si opatříte kvalitní maso, ideálně mladou roštěnku, a budete postupovat podle následujícího receptu, není třeba se bát nejistého výsledku. Příprava je poměrně jednoduchá, jen je třeba příliš nespěchat. Trik spočívá v tom, že se po krátkém orestování na pánvi maso nechá dojít v troubě, kde se peče spolu s bramborami. Skvělým doplňkem roštěnky jsou zasmahnuté cibulové kroužky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.