Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit svařák - svařené víno | recept

Svařák recept | svařené víno recept. Opět se k nám blíží chladná část roku, ke které neodmyslitelně patří i vůně klasického svařáku. Pro všechny jeho milovníky, kteří nejen mají rádi jeho chuť, kterou mají spojenou třeba s atmosférou Vánoc, ale zahání s ním i zimu či nachlazení, zde máme recept na jeho jednoduchou přípravu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Nepřihlášený (neověřeno) | Po, 11/29/2010 - 22:24

palec nahoru

Richard (neověřeno) | Po, 12/13/2010 - 22:57

Dnes jsem přítelkyni vařil podle tohoto receptu a nad svařákem jsme se oba zahřívali pod Vánočním stromem na Staromáku.
Svařák je skvělý, další palec nahoru.
Richard

chorche | Po, 12/13/2010 - 23:50

rovněž díky za recept, palec nahoru na Facebook

ewwusska (neověřeno) | Ne, 01/01/2012 - 14:37

Výborný. Manžel ho dělal na Silvestra k táboráku a pěkně zahříval:-D

Simi (neověřeno) | So, 10/27/2012 - 18:51

Můj první domácí svařáček a je vynikající. Jen jsem neměla badyán a citron jsem vyměnila půlkou pomeranče, do které jsem zapíchala hřebíček a už mi tu voní celý byt. :-)

sabina (neověřeno) | Út, 11/08/2016 - 20:33

lepší jsem neměla

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.