Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit švestkové čatní | recept

Recept na švestkové čatní. Švestkové čatní povýší i docela obyčejné jídlo na pochoutku. Tato exotická švestková delikatesa, která se však už u nás „zabydlela“, se sice nejlépe hodí k pokrmům s rýží, ale můžeme ji podávat i k jiným pokrmům. Každý kuchař či kuchařka připravují švestkové čatní více méně po svém. Nabízíme jeden z mnoha receptů, jak připravit švestkové čatní, a to ve velmi pikantní a ostré variantě.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Přibáňová Václava (neověřeno) | Pá, 09/05/2014 - 07:27

švestkové čatni

Další zajímavé články

Jak připravit broskvové čatní | recept
Námi prověřený recept na broskvové čatní: doma připravené broskvové čatní rozšíří naši paletu pikantních pochutin, jejichž „rodokmen“ důvěrně známe. B…
Jak udělat jablečné čatní | recept
Jablečné čatní (chutney) je pochutina mnoha chutí a vůní: od ostré palčivosti zázvoru přechází do pikantní kořeněnosti a končí lahodnou chutí použitýc…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.