Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tiramisu s perníkem a svařeným vínem | vánoční dezert

Perníkové tiramisu je ideálním svátečním dezertem i jindy, než jen o Vánocích. Připravíte ho bleskově. Vymícháte mascarpone, ricottu a cukr do hladkého krému. Perníčky rozdrobíte a promícháte se svařeným vínem. Na dno misky rozprostřete polovinu perníčků s vínem, pokryjete polovinou krému a postup ještě jednou zopakujete. Odložíte na 3 hodiny do chladničky a před podáváním posypete směsí kakaa a mleté skořice. A chcete-li tiramisu podávat jako vánoční zákusek, posypte povrch přes šablonu s vánočním motivem.

OH MY ITALY! by FOODBOOM zdroj videa

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na domácí Ferrero Rocher | recept na domácí ferrero kuličky
Jak na domácí Ferrero Rocher
Jak na domácí Ferrero Rocher | recept na domácí ferrero kuličky. Kdo by nemiloval, luxusní pochoutku zvanou Ferrero Rocher, že? Jemnou, vláčnou, krémo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.