Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zapečenou pohanku s brambory a uzeným masem | bezlepkový recept

09. Červen 2014

Výborné recepty s pohankou jsou k nezaplacení! Pohanka si našla svou cestu nejen do jídelníčku vegetariánů, veganů, makrobiotiků a lidí s bezlepkovou dietou, ale i ostatních strávníků, kteří mají v kuchyni odvahu vyzkoušet i méně známé suroviny. Pohanka se používá k výrobě pohankového chleba, ale je možné ji výborně využít i při přípravě hlavních jídel nebo jako přílohu. Příkladem úspěšného kuchyňského zpracování pohanky je zapečená pohanka s brambory a uzeným masem. Recept je rychlý, jednoduchý, pohanka neobsahuje lepek a je vhodná při držení bezlepkové diety. Místo uzeného masa lze použít maso kuřecí nebo krůtí, anebo variantu pro vegetariány se zeleninou. Dobrou chuť!

Tipy

Vyzkoušejte i naše další skvělé recepty z pohanky.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.