Přejít k hlavnímu obsahu

Jak a proč využít karob

Jak a proč využít karob

Karob je plod rohovníku obecného. Karobu se též říká svatojánský chléb. Díky své přirozeně sladké chuti je karob často využíván jako náhražka kakaa.

Jaké výhody nám konzumace karobu přináší a jak jej použít? Čtěte dále.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct ostružinový koláč | recept
Jak upéct ostružinový koláč | recept
Jak upéct ostružinový koláč | recept. Mezi námi je mnoho lidí, co z různých důvodů vyřadili mouku ze svého jídelníčku. Zejména pro ty je určen následu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.