Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si připravit vynikající horkou čokoládu | recept

Horká čokoláda | recept. V chladných dnech přijdou k chuti teplé a horké nápoje na zahřátí. Stálé oblíbenější je šálek horké čokolády. Původním domovem kakaových bobů je Mexiko, tam se také vařila první čokoláda. Na rozdíl od našich zvyklostí do tohoto nápoje přidávají feferonku. V následujícím receptu je také uvedena. Záleží na vás, jestli ji vynecháte nebo zkusíte čokoládu s ní. Podle mého tam patří, výborně doplňuje chuť. Čokoládu si můžete uvařit i bez čokolády. V receptu ji nahraďte práškovým kakaem (rozmíchejte ho v malém množství studené vody a nechte přejít varem).

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.