Jak si udělat slané vánoční "cukroví", které chutná každému
Vánoce nemusí být jen sladké. I vůně čerstvě upečeného slaného cukroví provoní kuchyni a skvěle doplní perníčky, čaj nebo svařené víno. Tyto křupavé, jemně sýrové hvězdičky a kolečka přinesou radost nejen dospělým, ale i odrostlejším dětem. Každá várka může být trochu jiná a přece stejně kouzelná, zvlášť když ji doplníte voňavými bylinkami, sezamem nebo mákem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct zajímavé a chutné sušenky i jiné pečivo? Vsaďte na pekanové ořechy
Pekanové ořechy si postupně nacházejí cestu i do českých kuchyní – a není divu. Jsou výborné, máslově jemné, příjemně nasládlé a skvěle se hodí nejen…
Jak na netradiční trnkový koláč
Recept na voňavý a šťavnatý podzimní dezert s trnkami
Trnky se skvěle hodí do koláčů díky své sladkokyselé chuti, která v kombinaci s křehkým těstem a…
Jak upéct obrácený švestkový koláč? Vyzkoušejte jej a nebudete litovat
Obrácené koláče jsou velmi oblíbené zejména pro jejich jednoduchost a rychlou přípravu. Nejznámější je asi obrácený jablečný koláč a alespoň jednou za…
Jak na výborný podzimní nepečený koláč se švestkami
Také máte švestky spojené s podzimními chutěmi? A ještě o to více, když jsou podávány v kombinaci se skořicí? Pokud máte tuto voňavou a výte…
Jak upéct cuketové muffiny s vůní a chutí po pernících?
Máte malé děti a přejete si upéct jim dobrotu, která je zasytí a můžete ji nabalit i na výlet? Anebo máte plno cuket, které je potřeba zpracovat a hle…





