Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat bramborové knedlíky

Domácí bramborový knedlík | recept. Není nad domácí bramborový knedlík. Základní recept na domácí bramborové knedlíky bez konzervantů a éček vyžaduje brambory, škrobovou moučku, vejce, hrubou krupici a mouku. Pusťme se do přípravy domácího bramborového knedlíku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Milada (neověřeno) | St, 02/05/2014 - 12:42

A když zapomenete brambory uvařit den dopředu, brambory oškábejte, rozkájejte na kousky a dejte vařit ve větším kastůlku. Uvařené brambory slejte, ihned rozmačkejte šťouchadlem na br.kaši a počkejte chvilku až zchladnou aby jste do nich mohli sáhnout rukou. Pak nasypte mouku, osolte, přidejte vajíčko a rozmíchejte.Pak už jen vyklopte na vál,podle potřeby přidejte mouku jak jste zvyklí a udělejte váleček. Vaříme normálně 20minut. Já už jinak knedlíky nedělám!

Milada (neověřeno) | St, 02/05/2014 - 12:44

OPRAVA: rozkrájejte

Iveta Krejčová (neověřeno) | Čt, 05/30/2019 - 08:17

Moje sestra to taky tak dělá a jsou výborný !

Další zajímavé články

Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.