Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat bulharskou pomazánku | recept

Jak udělat bulharskou pomazánku | recept

Bulharská pomazánka recept. Mnoho lidí má odpor k syrovému masu, takže dává přednost jeho úpravě pečením nebo dušením. Když se koupí kvalitní maso, můžete si udělat tatarák, ale klidně lze zbytek masa uvařit a vyhotovit z něj bulharskou pomazánku. Nejlepší je, když si maso zpracujete sami. Jedině tak víte, že přísady, které sem dáváte, neobsahují velkou dávku „éček“. Základem bulharské pomazánky je tedy prvotřídní výběrové maso. V našem případě by to mělo být hovězí a to raději ze zadní části. Přední část bývá tužší, ne vždy se trefíte a zůstane vám tvrdší.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí vývar | recept
Jak uvařit hovězí vývar | recept
Recept na hovězí vývar. Hovězí vývar je jeden z fenoménů poctivé kuchyně na celém světě. Silný výtažek získaným pomalým a dlouhým varem hovězího masa,…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.