Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat francouzský toust | recept

Jak udělat francouzský toust | recept

Jak udělat francouzský toust | recept. Pod pojmem francouzský toust si lidé představují kde co, ale vždy jde o nějakou úpravu opékaného pečiva. Tím může být prostý konzumní chléb, speciální toustový chléb, veka a dokonce někdy vánočka a v cizině jistě i jiná pečiva. Tím je jasné, že francouzské tousty jsou podávané jako slané i sladké pokrmy. Ale není tomu tak jen u nás, je tomu tak i ve světě. Pusťme se do jednoho klasického francouzského toustu, jak ho umějí ve Francii ke snídani.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.