Jak udělat hrušková povidla | recept
Recept na klasická hrušková povidla. Hrušková povidla jsou polotovarem pro pečení buchet a koláčů v době, kdy není sezonní ovoce, a nebo je příliš drahé. Hruškovými povidly mažeme lívance a palačinky, rozvarem z hruškových povidel poléváme sladké knedlíky. Hrušková povidla můžeme připravit bez přidání cukru, a pak jsou vhodná i pro lidi s dietami. Jak na to? Domácí povidla z hrušek krok za krokem v našem receptu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept
Jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept. Povidla z jablek jsou v kuchyni oblíbenou surovinou. Používají se jako náplň do buchet, koláčů a dají s…
Jak uvařit šípkový džem (povidla) | recept
Šípkový džem | recept. Během září a počátkem října dozrávají plody plané růže ─ šípky. Šípky sbíraly už naše babičky a připravovaly z nich různé pocho…
Jak upéct zdravý ostružinový koláč | recept
Ostružinový koláč | recept. Ostružiny právě dozrávají a jejich jedinečná nakyslost skvěle doplňuje chuť koláčů, muffinů, džemů a mnoha dalších pochout…
Jak připravit zdravý narozeninový dort | recept na malinový raw cake
Zdravý narozeninový dort | recept na malinový raw cake. Chystáte oslavu a chcete oslavence překvapit vlastnoručně připraveným narozeninovým dortem? Zk…
Jak upéct třešňový koláč z podmáslí | recept
Třešňový koláč z podmáslí | recept. Ovocné koláče k létu patří. Kdy jindy si je dopřávat, když ne teď. Postupně dozrávají různé ovocné druhy a moučník…