Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat jarní omeletu s kopřivami a parmazánem | recept

Jak udělat jarní omeletu s kopřivami a parmazánem | recept

Jarní omeleta s kopřivami a parmazánem | recept. Mladé kopřivy jsou bohaté na minerály a vitamíny, a tak je nasnadě, zejména pro ty strávníky, co si dávají záležet na sezónním jídle, vyrobit zdravý pokrm právě z kopřiv. Nejlepší je pro konzumaci kopřiv trhat srdíčka (vrchní část listů), a to zjara. Kdo si nasbírá kopřivy v horských oblastech, kde je drsněji a jaro začíná déle, má mladé kopřivy i v pozdějším období. Nejčastější využití mladých kopřiv je do různých zeleninových salátů a na omelety. Udělejte si pro zpestření jídelníčku jarní omeletu s kopřivami a parmazánem. Je to rychlé a výborné jídlo.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.