Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat králíka po jesenicku | recept

Bezkonkurenční recept na králíka! Mimořádně podařená variace na úpravu králíka v podání šéfkuchařů televize Polar Mirka Horáka a Tomáše Smočka určitě zaujme i vás. Jako přílohu ke králíkovi po jesenicku budeme podávat kopřivové a špenátové noky. Mňam! Opravdu bezkonkurenční králík podle krajského receptu pocházejícího z Moravskoslezského kraje!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na tradiční trdelník | recept
Tradiční trdelník | recept. Trdelníky nás lákají svou vůní už na každém jarmarku a málokdo jim odolá. Sypané skořicí, oříšky či kakaem, plněné zmrzlin…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.