Jak udělat králíka po jesenicku | recept
Bezkonkurenční recept na králíka! Mimořádně podařená variace na úpravu králíka v podání šéfkuchařů televize Polar Mirka Horáka a Tomáše Smočka určitě zaujme i vás. Jako přílohu ke králíkovi po jesenicku budeme podávat kopřivové a špenátové noky. Mňam! Opravdu bezkonkurenční králík podle krajského receptu pocházejícího z Moravskoslezského kraje!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit pečeného králíka k svátečnímu obědu | recepty
Jak připravit pečeného králíka k svátečnímu obědu | recepty. Recept na sváteční oběd z králíka. „Zase králíka,“ ošklíbal se Škopkovic kluk ve filmové…
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept. Připravíme si králičí stehna na červeném zelí. Králičí maso je hlavně ve Francii velice vyhled…
Jak udělat nepečené řezy s ovocným krémem | recept
Nepečené řezy s ovocným krémem | recept. Nepečené dezerty se hodí nejen v letních horkých dnech, ale oceníte je i v čase, kdy potřebujete troubu upotř…
Jak uvařit meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta | recept
Meruňkové knedlíky | recept. Léto je čas ovocných knedlíků. Začíná se jahodovými, pak třešňovými, meruňkovými, borůvkovými a končí švestkovými. Vyjmen…
Jak na tradiční trdelník | recept
Tradiční trdelník | recept. Trdelníky nás lákají svou vůní už na každém jarmarku a málokdo jim odolá. Sypané skořicí, oříšky či kakaem, plněné zmrzlin…