Jak udělat kuřecí křidélka v karamelu | recept
Jak udělat kuřecí křidélka v karamelu | recept. Kuřecí křidélka v karamelu jsou zpestřením konzumace drůbeže, na které si rádi pochutnáváme, ale vítáme změnu. Křidélka takto upravená mají křupavou krustu a chutnají opravdu výtečně. Zálivka, ve které se křidélka zapékají, obsahuje cukr, který tepelnou úpravou zkaramelizuje. Vyzkoušejte kuřecí křidélka v karamelu a možná uznáte, že trochu náročnější příprava stojí zato.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak správně vyškvařit husí sádlo – tradiční poklad české kuchyně
Husí sádlo patří k nejcennějším tukům v české kuchyni. Má jemnou chuť, krásně voní a vydrží dlouho čerstvé. Používá se na mazání chleba, pečení brambo…
Jak na svatomartinská husí stehna s knedlíkem a zelím
Svatý Martin a husa k sobě patří už po staletí. Tradiční svatomartinské hody jsou symbolem konce podzimu, hojnosti a sdílení s rodinou. Celá husa ale…
Jak připravit nejlepší svatomartinskou husu a s čím ji podávat
Svatomartinská husa je tradiční specialita, která se podává 11. listopadu na svátek svatého Martina. Podle legendy husy rušily Martina při modlitbách,…
Jak připravit krůtí plátky s čerstvými mladými hrachovými lusky?
Na zahrádkách nám právě dorůstá mladý hrášek a v některých luscích už máme menší či větší kuličky hrášku. Právě toto je výborné období na to, vyu…
Jak připravit kohouta na víně?
Dušený kohout v bohaté máslové omáčce z červeného vína – ano, mluvíme o klasickém „coq au vin“! Tento tradiční francouzský guláš je překvapivě jednodu…





