Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pikantní marinované okurky s mrkví | příloha k masu

 pikantní marinované okurky s mrkví | příloha k masu

Pikantní salát z okurek, mrkve a jarní cibulky s marinádou na první pohled nevypadá nijak atraktivně. Po prvním ochutnání mu to ale určitě odpustíte, je totiž vynikající. Hodně záleží na tom, abyste na marinádu použili kvalitní sojovou omáčku. Ta sice původně hezky barevnou směs sjednotí do jedné barvy, avšak na ní záleží nejvíce. Nenechte se odradit fotografií a salát si udělejte, je to příjemná změna u salátů z okurek.

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.