Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pomazánku sloní žrádlo | recept

Pomazánka sloní žrádlo | recept. Sloní žrádlo? Na pojmenování této pomazánky se určitě podepsala lidská tvořivost, stejně tak ale i na samotných surovinách, jež pomazánce sloní žrádlo dávají nezaměnitelnou chuť. Pomazánka sloní žrádlo se připravuje z měkkého salámu, cibule, okurek, hořčice a rajského protlaku, nicméně dokáže nahradit leckterý salát například ten pařížský. Strávníci se po pomazánce sloním žrádle můžou utlouct. A důvod? Přesvědčte se sami a podle receptu si pomazánku sloní žrádlo připravte doma.

Diskuze k článku

Přidat komentář

poetkavlasta (neověřeno) | So, 08/29/2015 - 10:09

Pomazánka sloní žrádlo je velmi chutná.
Znám ji pod názvem Pomazánka od Lukšů (mých přátel).
Jen tam není ten rajský protlak. S touto versí to vyzkouším.
Jinak jsem recept poslala kamarádce do Španělska, moc se tam ujala, dokonce si ji vyžádali i turisté z Německa, kterým ji dala kamarádka ochutnat.

Štěpán Holec (neověřeno) | Čt, 07/28/2016 - 09:33

Pomazánka velmi dobrá. Radim nedávejte moc octu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.