Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pomazánku z makrely | recept

Jak udělat pomazánku z makrely | recept. Ač se ryby řadí k dietnějším pokrmům, tak makrela je zrovna velmi výživná. Je mastnější, ale obsahuje zázračné omega 3 a 6 nenasycené mastné kyseliny. Dále je doporučována především díky vitamínům rozpustných v tucích - A, D, E, K. Obsahuje i bílkoviny, které jsou stavební látkou pro životaschopnou buňku. Stopové prvky jsou už třešinkou na dortu, je to hlavně magnézium, fosfor, draslík, zinek, měď a selen. Ještě váháte nad makrelou? Naučíme vás rychlou pomazánku z makrely, která je vzpruhou pro váš organismus.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.