Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pomazánku z ředkviček nebo ředkve | recept

Jak udělat pomazánku z ředkviček nebo ředkve | recept

Pomazánka z ředkviček nebo ředkve | recept. V jarních měsících je na trhu přebytek ředkviček za příznivou cenu. Ředkvičky konzumujeme většinou čerstvé, ale připravují se z nich různé zajímavé pokrmy. Ředkvičky mají vysokou nutriční hodnotu, obsahují vitaminy a minerální soli prospěšné našemu organismu. Konzumovat se mohou i mladé listy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat dýňové máslo | recepty
Jak udělat dýňové máslo | recepty
Dýňové máslo | recepty. Tykev, neboli dýně, získává několik posledních let na oblibě. Tykví existuje mnoho rozmanitých druhů, patří mezi ně patizony,…
Jak udělat ředkvičkové placky | recept
Jak udělat ředkvičkové placky | recept
Ředkvičkové placky | recept. Ředkvičky jsou jedním z prvních jarních zeleninových druhů. Objevují se již v průběhu května (skleníkové dříve). Nejlepší…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.