Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat segedínský guláš jako od Pohlreicha | recept

Segedínský guláš dle Pohlreicha? Podle receptu si na segedínský guláš přichystejte vepřovou plec nakrájenou na kostky, cibuli, dobrý hovězí vývar, mouku, slaninu, sádlo, zakysanou smetanu, kysané zelí a na dochucení segedínského guláše kmín, sůl a mletou papriku. Přípravu segedínského guláše začněte základem: nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte na rozškvařené slanině a polovině sádla. Dále pokračujte podle videa s receptem na segedínský guláš speciál. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

zikmund karel (neověřeno) | Út, 02/18/2014 - 13:05

Do segedinskéo guláše dávám zelí, které předtim povařím. Kyselé zeli nepovařené námmaso "jako by" zatuhlo, proto ho pak musíme vařit déle. Jinak všechny igredience dávám také .Je to vynikající. Ještě lepší je druhý den , kdy se rozleží.

László (neověřeno) | So, 02/06/2016 - 23:24

Maďarsko je krajina pôvodu gulášu, segedínskeho (Székely gulyas) takisto.
V Maďarsku sa žiaden guláš nezahusťuje, teda ani Segedínsky.
Váš kuchár (p.Pohlreich) by to mal vedieť...
To ho naozaj nectí.

Další zajímavé články

Jak udělat pravé ruské pirohy | recept
Pravé ruské pirohy, originální recept. Když šel v pohádce ruský Váňuška do světa na zkušenou, upekla mu hodná maminka do ranečku na cestu piroh. A kdy…
Jak udělat holandský řízek | recept
Holandský řízek | rcept. Holandský řízek je nepochybně stálicí v nabídkách všech českých zařízeních veřejného stravování. Holandský řízek málokdo odmí…