Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat šípkovou marmeládu | recept

Jak udělat šípkovou marmeládu | recept. Dříve se šípková marmeláda připravovala tak, že se z plodů vyškrabovala dužina. Chloupky šípků se však při tepelném zpracování rozvaří, a tak takto zdlouhavá práce není nutná.

Diskuze k článku

Přidat komentář

draha.kolarikova5 (neověřeno) | Po, 09/29/2014 - 22:27

Na šípkovou marmeládu je rozhodně lepší,šípky rozpůlit a vybrát jadérka,snadněji se vaří a lépe se pasírují.

draha.kolarikova5 (neověřeno) | Po, 09/29/2014 - 22:27

Na šípkovou marmeládu je rozhodně lepší,šípky rozpůlit a vybrát jadérka,snadněji se vaří a lépe se pasírují.

Další zajímavé články

Jak zpracovat fazolové lusky
Fazolové lusky (někdy se také nazývají zelené či mladé fazolky) se často podávají restované jako příloha k masu nebo ve smetanové omáčce nakyselo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.