Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat slaný závin se zelím a uzeným masem | recept

Recept na slaný závin se zelím a uzeným masem. Štrúdl ve slané variantě přijde vhod všem, kteří nemusí sladké. A kombinace kyselého zelí s uzeninou je výborná obzvlášť v podobě závinu. Nemůže být nic jednoduššího, než na rozválené těsto navrstvit několik ingrediencí, závin zabalit a dát do trouby péct. I čas pečení je relativně krátký a pochoutka je brzy na stole.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jiřina (neověřeno) | St, 03/11/2015 - 21:58

Nevím jestli někdo dělal ten slaný závin se zelím....chybí mě do těsta nějaká tekutina....?????? těsto nejde zpracovat.....

Další zajímavé články

Jak ugrilovat kotlety s rozmarýnem
Léto je v plném proudu a tak mnoho z nás dává přednost rychlým, jednoduchým jídlům na grilu. Grilovat se dá nejen na zahradě, ale třeba i na balkoně v…
Jak udělat tlačenku doma | recept
Domácí tlačenka | recept. Tlačenka patří k tradičním zabijačkovým pochoutkám. V každém obchodě nabízejí několik druhů tlačenek, ale nevíte, jaké surov…
Jak si udělat domácí paštiku | recept
Domácí paštika | recept. Paštiky patří mezi oblíbené pomazánky a studené předkrmy. Jsou také vhodným doplňkem obložených studených mís. Připravují se…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.